LET THE SPIRITS BE YOUR GUIDE!

Klik hier om een kop te typen.

Wie ben ik en hoe ga ik te werk?

Hallo lieve Spirits,

Mijn naam is Nathalie en ik ben 36 jaar. In april 2014 was ik bezig met een opleiding tot energetisch therapeut. Ik had ik het gevoel dat ik wat moest gaan doen met mijn gave en wil ook mensen helpen zodat zij verder kunnen op hun pad. 2014 was een jaar om knopen door te hakken en die dingen te doen waar je voor staat en dit gaat verder in dit jaar 2015 . Daarom heb ik de keuze gemaakt om het tastbare los te laten en te gaan voor het onzichtbare wat nog zichtbaar moet gaan worden. Soms moet je in je leven een sprong maken in het diepe om tot inzichten te komen. Ik vind het ook eng om te doen maar ik ga ervoor.  Weet altijd dat de onzichtbare bron jou helpt. Jij zal er nooit alleen voor staan, leef bewust en deel het met de mensen om jou heen. Jij zal altijd datgene krijgen wanneer je het nodig hebt!

Ik kom uit een gezin met gescheiden ouders en een tweelingzus. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gedaan en ik werk in de ouderenpsychiatrie als Medewerker Welzijn.                  Ik voel dat dit werk (werken met mijn energie) een roeping is om andere mensen te helpen meer in hun eigen kracht te gaan staan dan afhankelijk te zijn van deze "drukke maatschappij". Deze maatschappij vraagt van ons om te blijven werken maar niet voor jezelf, voor het leven zelf. Dit is niet de bedoeling. We moeten ons meer bewust worden van ons innerlijke zelf. Denken we daar weleens aan?

Ik denk heel minimaal maar vrijwel niet.

We willen het heel erg graag aan ons zelf denken en meer bewuster gaan leven.

Maar is dit onmogelijk? NEE!!!! 

Willen we blijven doorgaan op dezelfde weg die we nog steeds aan het bewandelen zijn?

NEE!!!

De tijd is gekomen om meer naar jezelf te kijken met vragen als: wat vind ik belangrijk en weet dat JIJ belangrijk bent. We kunnen elkaar helpen door je eigen pad te gaan bewandelen en jou doelen na te streven wat jij belangrijk vindt. Alles is mogelijk als je hart er maar achter staat. Het lijkt allemaal eng maar als jij eenmaal op gang bent denk je: "waar was ik bang voor"? Heel jezelf en ga in je kracht staan!

Mijn moeder is in oktober 2011 overleden en krijg regelmatig tekens van haar. Heel erg mooi om dit mee te maken. Het liedje There must be an angel van The Eurythmics hoorde ik na haar overlijden iedere maand 1 keer op de radio. Maakt niet uit waar ik was. Dat soort tekens ofwel synchroniciteit genoemd hoort bij mijn levenspad. Drie jaar geleden had ik een droom gehad over een nummer genaamd I need you van The America's. Dat liedje liet mijn moeder horen in die droom en ik had geen idee van wie dat liedje afkomstig was. Ik kwam erachter dat het nummer I need you heette en toen ik ontwaakte uit die droom was ik vol tranen. Wat een mooi teken. Op 14 februari 2014 (Valentijsdag) was ik met mijn toenmalige vriend uit eten en in een restaurant. Ik was aandachtig aan het luisteren en ik was verbaasd. Dat nummer I need you draaiden ze op dat moment, ook nog met Valentijnsdag.    

Mijn moeder stuurde mij met Valentijnsdag altijd een kaart. Dit linkte ik met dat nummer. Dit was mijn kado van haar op die dag. Mijn leven bestaat uit veel bijzondere momenten. Daar haal ik veel kracht uit en ik ben blij met de kleine dingen die het leven mij te bieden heeft.

Inmiddels ben ik moeder geworden van mijn zoon Bradly Avery die geboren is op 8 april 2016 in Nijmegen. Ik wil mijn droom vervolgen om een eigen praktijk op te gaan starten als energetisch therapeut en mensen te helpen met mijn gave. 

Lieve Groetjes, Nathalie

 

 

 

Hoe ga ik te werk?

Wanneer ik een of meerdere vragen krijg van een persoon ga ik eerst in mijn eigen kracht zitten. Dit doe eerst om mezelf goed te aarden en mij af te sluiten van energieën die ik niet nodig heb. Ik aard mij door te gaan zitten met mijn beide benen op de grond en te voelen dat alle wortels van een boom onder de grond zich met elkaar verbind. Op deze manier voel ik mij heel krachtig en kan ik mij volledig concentreren op de persoon.

Enkel richt ik mij op de energieën die ik op dat moment met betrekking tot de vragen nodig heb en ik zuivere antwoorden door kan krijgen van mijn gids Gubruno (uit het Hebreeuws, liefdevolle energie) en zijn/haar medegidsen.

Ik zet om mij heen een gouden licht zodat ik goed geaard ben en mij kan instellen op de persoon die de desbetreffende vra(a)g (en) heeft. Ook zet ik een wit licht om mij heen zodat ik mijzelf goed kan beschermen tegen negatieve energieën. 

Vanuit mijn innerlijk weten kan ik ook ineens kaarten pakken en inzichten doorkrijgen die voor de persoon op dat moment belangrijk is. Ik werk heel veel vanuit de onzichtbare bron zoals ik die noem die mij die informatie geeft die belangrijk is.

Ik werk met verschillende orakelkaarten en de kaarten pak ik ook vanuit de onzichtbare bron.

Vanuit mijn gevoel kan ik kaarten trekken vanuit verschillende orakeldecks en ook een hoeveelheid kaarten. Als ik antwoord wil dan kan ik gerust 3 a 4 kaarten pakken maar ook 2 uit dat deck, 2 uit een andere deck of juist 2 of 3 kaarten uit 1 deck. Het is allemaal verschillend maar de uitkomst zal je versteld doen staan.

Het kan voorkomen dat er een kaart eruit valt en dit is een teken dat die kaart op dat moment belangrijk is voor jou! Soms moet het zijn dat wanneer die kaart eruit is gevallen niets te maken heeft met jou vraagstelling maar heb je die kaart nodig om tot nieuwe inzichten te komen. Dit noem ik een kadootje vanuit de onzichtbare bron. Aanvaard het, accepteer het. Je hoeft er nog niks mee te doen. Weet wel dat als een bepaalde kaart belangrijk is voor je en je doet er niks mee dit altijd in iets anders terug komt op je pad. Het laat je herinneren dat je in je eigen kracht moet gaan staan. Dit zal je zeker helpen om verder te komen in jou eigen zielsproces.