Update 2014

 

Lieve Spirits,

 

Dit jaar (2014) brengt ons weer volop nieuwe energie die we nog niet kennen. Langzaam aan kan jouw gedachtegang een loopje met jou nemen en uit het niets kan je stemming gaan veranderen. Een voorbeeld hiervan is dat je eigen veiligheid gaat uitwijken naar een intens gevoel van uitdaging, spanning en mysterie die jij nog niet kent of al eens hebt gekend.  Er kan verwarring ontstaan in je denken, voelen en handelen maar ook in je relatie of huwelijk. Er komen nog spannende tijden aan dit jaar en vele jaren verder. Het bewustzijn gaat naar een hoger niveau en wij weten niet altijd waar dit naartoe kan leiden en dit zorgt voor een grote angst naar ons zelf maar ook naar anderen.

In jezelf weet je heel goed wat jou plan moet zijn en wil je dit ook heel graag volgen. Anderzijds houdt je ook wat tegen niet gelijk in het diepe te springen. Gevoel en denken zijn nog niet in samenhang met elkaar en daarom kun je ook nog niet voor de desbetreffende keuze(s) gaan. Vanwege de grote energie die er nu heerst is het beter om mee te varen met de stroming. Wat komt, komt en tijd is hierin niet belangrijk, wel moet je gaan vertrouwen op jou gevoel en op dat wat nog gaat komen. Verwacht "miracles". Wonderen staan op het punt om uit te komen. We geloven nog te weinig in ons zelf en in de mens. Dit zal radicaal gaan veranderen met de komst van nieuwe energieën die momenteel in ontwikkeling zijn.

Vertrouw op je eigen innerlijke stem want deze zal jou de weg wijzen die belangrijk is voor jou. Geloof in je eigen kracht die jou brengt waar je zijn moet en dat wat je mee maakt liefde is en nodig is voor je eigen ontwikkeling.

Laat het gebeuren, want eens zijn wij alleen maar zielen die in verbinding staan met elkaar...